Kaisu

Olen 29-vuotias tamperelainen valokuvaaja, jonka erikoisalaa on dokumentaarinen valokuvaus ja miljööpotretit. Tällä hetkellä teen pääasiassa hää-, parisuhde- ja perhekuvauksia, mutta olen avoin myös muille kuvauksille.

Pidän valokuvista, joista välittyy tunne ja tarina. Tämän vuoksi miljöö on mielestäni erittäin tärkeä osa muotokuvaa. Tavoitteeni on ottaa mahdollisimman henkilökohtaisia ja persoonallisia valokuvia ja parhaat kuvat syntyvätkin silloin, kun kuvauspaikaksi löytyy jokin kuvattaville tärkeä tai muuten erityinen paikka.

Kuvaustilanteessa mielestäni kaikkein tärkeintä on, että kuvattavilla on kameran edessä hyvä olla. Tämän vuoksi pyrin kertomaan jo etukäteen mahdollisimman paljon tulevasta kuvaustilanteesta ja ottamaan testikuvia jos mahdollista. Kuvauksissa juttelen paljon ja pyrin luomaan tilanteesta rennon. Rakastan valokuvausta, sillä koen että jokainen ihminen näyttää kameran läpi kauniilta.

Innostun helposti kaikenlaisista kuvausideoista, joten älä epäröi ottaa minuun yhteyttä, kun tarvitset kuvaajaa!

Linkin takaa löydät minusta tehdyn haastattelun http://www.haat.fi/aiheet/haajuhla/kaksin-on-vuoden-haakuva-2015


Palautetta asiakkailta

Olemme äärimmäisen kiitollisia Kaisulle, joka toimi kuvaajana hääpäivänämme. Kaisun kanssa oli luontevaa ja helppoa työskennellä. Kaisu on osannut taidokkaasti ja elävästi vangita tunteet ja tunnelman kuviin unohtamatta upeita kontrasteja ja kuvakulmia. Hääpäivämme hetket muistuvat täydellisesti mieleemme katsoessamme kuvia. Kuvat kertovat tarinanomaisesti hääpäivän kulun. Erityiskiitos Kaisulle siitä, että hän tutustui meihin, sai parhaat puolemme esiin, ja paneutui intensiivisesti kuvaukseen. Voimme suositella lämpimästi.
— Sanna + Daniel
Kaisu toimi kuvaajana meidän tärkeänä päivänä. Harjoitus kuvauksissa katsottiin kuvauspaikat valmiiksi, ja suunniteltiin päivän aikataulua, ja kun kaikki oli hyvin suunniteltu, sujui päivä myös valokuvauksen osalta täydellisesti. Kuvat ylittivät kaikki odotuksemme! Aivan ihana kuvaaja, todella työhönsä paneutunut! Suosittelen!
— Elina + Jouni
Kaisu toimi hääkuvaajanamme ja tarjoutui olemaan mukana aamusta saakka. Jälkikäteen olen morsiamena nauttinut kovasti katsellessani kuvia valmisteluista. Potrettikuvauksissa oli rento ja mukava tunnelma, Kaisulla oli paljon loistavia ideoita ja samalla hän huomioi meidän aiemmin kerrotut toiveet. Juhlien kuvista tuli vierailta valtavasti hyvää palautetta: niihin on saatu tallennettua todella hyvin juhlien tunnelmaa. Suosittelemme lämpimästi!
— Janika + Matias
Erinomaista palvelua. Kuvattavana todella helppo ja rento olla. Jälki taattua, kaunista ja tunnelma välittyy. Toiveita kuunnellaan ja kommunikointi on mutkatonta. Ammattitaitoista työskentelyä alusta loppuun. Suosittelen!
— Jenna + Tuomas